UN PLUS
DE CALITATE

Bio Seminee

Semineu decorativ pe bioetanol, inlocuitorul ideal al semineului traditional. Ofera flacara adevarata si siguranta cu privire la aceasta, nu necesita cos de fum, iar in timpul arderii nu degaja fum si miros, doar aburi si caldura. Ideale atat pentru spatiu interior cat si pentru spatiu exterior, daca vremea este favorabila.

Biosemineele sunt disponibile intr-o gama variata de modele, diverse culori, de marime mica sau generoasa, mobile sau fixe. Pot fi incastrate in perete sau asezate pe podea si mobilier, creand o ambianta aparte. Sunt potrivite pentru orice tip de locuinta fie la casa sau la bloc si te poti bucura de flacara adevarata, fara a necesita cos de fum sau ventilatie suplimentara. Fabricate din materiale de calitate superioara, cu rezervor din inox ce nu se deformeaza la temperaturi inalte.

Bioseminee cu design inovativ si modern, usor de montat si de utilizat, fiind produse ecologice. Adauga un plus de eleganta si o atmosfera placuta cu un semineu de decor ce functioneaza pe bioetanol.