UN PLUS
DE CALITATE

Materiale montaj

Izolatii cu silicat de calciu pentru seminee, placi rezistente si usor de utilizat ce se folosesc in montajul semineelor pe lemne. Placile de calsil sunt preferatele specialistilor in domeniu datorita rezistentei sub actiunea temperaturilor inalte. In timpul functionarii semineului, acestea nu emana microparticule daunatoare sanatatii.

Placi de silicat de calciu de diferite grosimi, pentru o izolare corecta a semineului, ecologice si certificate. Pentru un montaj eficient avem si varianta placilor radiante pentru transfer termic, ce se folosesc impreuna cu placile de calsil, impreuna cu adezivii necesari.

Constructia semineului cu materiale de inalta calitate si de ultima generatie este deosebit de importanta atat pentru mesteri in timpul montajului, cat si pentru beneficiari pe intreaga durata a utilizarii semineului.

Datorita placilor izolatoare de calsil rezistente pana la 1000 grade se inlatura riscul de inhalare a microparticulelor daunatoare ce provin de la alte materiale de izolat. Placile de silicat de calciu sunt fabricate prin turnare si presare in mod individual, ceea ce duce la o suprafata neteda si fara praf.