UN PLUS
DE CALITATE

Sobe

Fa cunostinta cu gama complexa de sobe pe lemne din fonta sau otel, fabricate din materiale de calitate superioara si durabile in timp! Alege din diferitele design-uri deosebite, de la cel rustic, traditional, si pana la cel modern, inovativ sau chiar minimalist, care vor adauga un plus de stil locuintei tale si vor asigura confortul necesar cu un minim de effort! Toate sobele noastre dovedesc eficienta crescuta, avand un pret accesibil la vanzare si oferind posibilitate de amplasare in orice spatiu, pe colt sau drept. Bucura-te de avantajele sobelor pe lemne tip centrala, tip teracota, din fonta, tip semineu sau godin pe lemne, oferind astfel livingului tau o astmosfera primitoare, calduroasa si o ambianta placuta.
Filtreaza
FILTREAZA PRODUSE DUPA:
Tip soba
Tip Sticla
Material exterior
Culoare
Reseteaza formularul de cautare

Sobe din fonta de grosime mare sau otel captusite cu samota la interior ce ofera un randament foarte bun si ardere eficienta. Pot incalzi suprafete generoase datorita puterii calorice mari. Sobe pe lemne usor de amplasat in orice loc, economice si fabricate printr-o tehnologie avansata.

Indiferent de modelul ales ai garantie 5 ani pentru toata gama de sobe pe lemne. Incalzeste locuinta in mod eficient si economic, alegand o soba pe lemne cu rezistenta mare in timp si design inovativ.