UN PLUS
DE CALITATE

Focare pe Gaz

Focare pe gaz natural sau GPL ce ofera maxim de confort in utilizare si un design elegant si modern. Semineele pe gaz sunt asemanatoare celor pe lemne si pot fi montate in aproape orice loc, inclusiv la bloc deoarece nu necesita racordarea la un cos de fum.

Semineul pe GAZ/GPL o alegere buna? De ce?

Design modern cu aspect elegant, pot fi amplasate cu usurinta in orice locuinta - casa, cabana, casa de vacanta, apartamente, etc - lucru posibil chiar si la bloc datorita evacuarii concentrice asemanatoare centralelor termice de apartament. 

Constructie simpla, cu vedere larga si panoramica asupra jocului focului, cu un design ce se integreaza cu succes in orice tip de amenajare interioara. 

In timpul arderii nu rezulta praf sau cenusa, astfel nu este necesara nicio curatare in plus. Totodata nu ai nevoie nici de sursa de lemne care trebuie taiate si depozitate, o grija in minus! 

Sunt echipate cu sistem Metrik Maxitrol de control asupra inaltimii flacarilor. 

Gama variata cu numeroase modele cu variante diversificate de amplasare a sticlei: pe drept, pe colt, 3 laturi de sticla, tip tunel - in functie de preferinta utilizatorului. 

Dispozitive prietenoase cu mediul inconjurator, prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon - deoarece focarele de seminee pe gaz nu produc cenusa, funingine sau alti compusi sulfurici care pot dauna mediului. 

Semineele pe gaz cu arzator poti fi accesorizate cu lemne ceramice sau pietre decorative, creand o imagine cat mai apropriata de cea a semineelor pe lemne traditionale. 

Te bucuri de confort maxim cu semineele pe gaz ce se aprind direct de la telecomanda din buton! 


 

In plus, si mai multe beneficii...

Certificat de siguranta - fiind dotate cu inchidere ermetica ce prezinta de obicei cel mai inalt grad de siguranta. De asemenea, in cazul unor scurgeri de gaz, acestea dispun de un sistem care stopeaza alimentarea si functionarea semineului pe gaz.

Caldura sub control - intreg procesul de control al temperaturii de ardere si stingere este gestionat de utilizator.

Selectarea combustibilului - posibilitatea de a alege intre gaz natural sau GPL (butelie/imbuteliat).

Sistem de siguranta prin ionizare ce asigura combustia gazului in situatiile in care nu este suficient aer in interiorul focarului. 

Intreaga gama de produse din catalogul nostru online beneficiaza de certificate de conformitate si garantia faptului ca au fost testate in cele mai restrictive centre de testare a semineelor din Europa. O varietate de modele la un pret avantajos, iar tu te bucuri de un semineu ce iti ofera o ambianta de poveste alaturi de jocul focului!